Familievoorstelling: De Wraak van Lorre

Heiloo – Op Tweede Paasdag staat er een muzikale familievoorstelling op het programma in de Cultuurkoepel: De Wraak van Lorre, een familievoorstelling gebaseerd op het boek van Tosca Mensen.

Een huisdier hebben is leuk, maar een prachtig opera zingende papegaai als huisdier hebben is helemaal fantastisch! Jop is dan ook helemaal in de wolken als Lorre bij hem komt wonen en hij kan al gauw niet meer zonder het lieve beestje. Maar helaas is Jop niet de enige die wat in Lorre ziet: ook meneer Panini wil hem graag hebben om héél veel geld aan hem te verdienen in de grote operazalen wereldwijd. De geniepige Panini haalt de raarste streken uit om Lorre van Jop af te pakken, en dát laten Jop en zijn vrienden niet zo maar op zich zitten…

In deze voorstelling duizelt het je van alle papegaaien, operamuziek en wervelende klanken van de blaasinstrumenten. Een spannend, knotsgek verhaal dat door verteller Benjamin Murck helemaal tot leven komt. Kom genieten van deze muzikale voorstelling vol theatrale en interactieve elementen, waarbij ook de kinderen zelf aan het zingen worden gezet! Tweede Paasdag 18 april, aanvang 11.00 uur. Kaarten à € 12,50 (volwassenen) en € 5,00 (kinderen) zijn verkrijgbaar via www.cultuurkoepelheiloo.nl en bij het VVV-kantoor op Landgoed Willibrordus Heiloo. We gaan ervan uit dat de papa’s, mama’s, opa’s en oma’s ook gezellig meekomen! (Afbeelding: aangeleverd)