Familie Dijkstra wint reischeque winkelcentrum Geesterduin

Castricum – De heer en mevrouw Dijkstra uit Castricum zijn de winnaars van de reischeque ter waarde van 2.000,- euro. Door actiebonnen in te vullen in winkelcentrum Geesterduin maakte je kans op deze reischeque. Eind januari werd uit de vele ingeleverde actiebonnen de winnende bon gehaald.

Het echtpaar Dijkstra kan niet wachten tot er gebruik gemaakt kan worden van de gewonnen reischeque. Een tripje naar het buitenland zit er momenteel helaas niet in. Zodra dit weer verantwoord kan, zal er een mooie bestemming uitgezocht worden door de prijswinnaars. De prijs wordt aangeboden namens winkeliersvereniging Geesterduin en was gekoppeld aan de consumentenactie in december. Bij aankopen kreeg je een actiecoupon. Door deze in te vullen en in te leveren maakte je kans op het winnen van deze prachtige prijs. Uit handen van Brenda de Moor van D-reizen ontving de heer Dijkstra de reischeque. Ook een mooie bos bloemen en een reispakketje werden hem uitgereikt.

Op de foto:
Van links naar rechts: Boudewijn Rigter (Primera Geesterduin), Marlies Winder (Pets Place), mevrouw en meneer Dijkstra, Bas Verkaart (Gall&Gall) en Brenda de Moor (D-reizen). Foto: aangeleverd