Expositie Willem Visser in De Oude Keuken

Bakkum – Tot 6 september exposeert Willem Visser in grand café restaurant De Oude Keuken aan de Oude Parklaan 117. Visser is professioneel fotograaf met een passie voor natuurfoto’s en landschappen. In De Oude Keuken is een selectie te zien van zijn landschaps- en natuurfoto’s, die voornamelijk in Castricum en Heemskerk gemaakt zijn.

Na jarenlang hobbymatig met film bezig te zijn geweest, is Visser sinds vier jaar actief met het maken van foto’s. ,,Het vastleggen van de ziel van de natuur en mensen is het mooiste dat er is’’, aldus de Heemskerker. ,,Ik vind het superleuk dat mijn foto’s te zien zijn bij De Oude Keuken. Ik kom er zeer regelmatig en draag De Oude Keuken een warm hart toe. Het is heel gaaf dat mijn foto’s daar de komende maanden te zien zijn!’’

Inmiddels timmert Visser flink aan de weg met zijn fotografie. Eén van zijn natuurfoto’s van herten in de waterleidingduinen is dit jaar opgenomen in de kalender van National Geographic, hij heeft recent een verjaardagskalender uitgegeven en zodra het mogelijk is, zal er tevens een expositie van zijn werk te zien zijn in het gemeentehuis van Heemskerk. De expositie bij De Oude Keuken is dagelijks van 09.00 tot 18.00 uur te bekijken. Kijk op www.willemvisser.com voor meer informatie over zijn werk. (Foto’s: Willem Visser)