Expositie ‘Sticky Creatures’ in kerkje De Kemphaan

De Woude – Komend weekend is de expositie ‘Sticky Creatures’ te zien in De Kemphaan aan Woude 8. Gwen Hetharia is het brein achter deze expositie. In haar kunst spelen materialen een grote rol: ,,Ik vind het interessant om te onderzoeken hoe ik ‘onlogische’ materialen kan gebruiken. Op het moment spelen gaffertape en latex een sleutelrol. Mijn inspiratie haal ik uit de natuur. De meeste wezens om ons heen zijn in beweging en het is een uitdaging om dit te kunnen vastleggen in mijn werk. Deze zijn niet gedood voor de kunst, maar een hommage aan de wereld van de kriebelige  schoonheid. De expositie is op 29 en 30 juni van 12.00 tot 17.00 uur te zien. Gwen Hetharia zal zelf aanwezig zijn. Op Facebook is meer informatie over de kunstenares te vinden.

Op de foto’s:
Links twee vissen, rechts een mier; enkele kunstwerken uit de expositie ‘Sticky Creatures’. (Foto’s: Gwen Hetharia)