Expositie ‘Seize the Day’ en livemuziek

Bakkum – Op 10, 11 en 12 maart is de expositie ‘Seize the Day’ te beleven bij Open Atelier Marina & Sabrina. Iedereen is van 13.00 tot 18.00 uur welkom. Met ‘Seize the Day’ (‘pluk de dag’ of ‘carpe diem’) diept kunstenaarsduo Sabrina Tacci en Marina Pronk het thema ‘What if…’ verder uit. Wat als we alles uit elke dag halen? Wat als uitstel of afstel tot het verleden behoort en we van elke dag een feestje maken?

De mysterieuze ‘Gipsy Queen’ van schilderes Sabrina Tacci heeft een prominente rol in deze expositie. Met acryl op doek schilderde Sabrina deze schoonheid die haar avonturen sensueel, wild en zonder reserves tegemoet treedt. In een feest van licht en schaduw danst zij haar magische reis tegemoet.

Livemuziek

‘Pluk de dag’ is ook het motto van de zangeressen Edith Slop en Cindy Korsse (foto): zingen is heerlijk en dat laten ze graag horen! Begeleid door gastgitarist Gerard Vester brengen ze bekende en onbekende liedjes om naar te luisteren, mee te zingen of heerlijk te mijmeren. De bloemetjes worden buiten gezet bij Marina & Sabrina en Edith en Cindy zingen de sterren van de hemel! Het optreden is verdeeld over twee sets die starten om 15.00 en 16.00 uur. Open Atelier Marina & Sabrina aan de Van Oldenbarneveldweg 32 is elke vrijdag en het tweede weekend van de maand van 13.00 tot 18.00 uur open. De toegang, een natje en een droogje zijn gratis. Een vrijwillige bijdrage voor de muziek wordt bijzonder gewaardeerd. (Foto: aangeleverd)