Expositie ‘Omarm’ met live pianoklanken

Bakkum – Zoals altijd op vrijdag is ook 27 oktober het atelier van Marina & Sabrina aan de Van Oldenbarneveldweg 32 open van 13.00 tot 18.00 uur. De kunstenaars zijn lekker aan het werk terwijl gasten in alle rust ronddwalen in de beeldentuin en expositie in de binnenruimte. Er is werk te zien van schilderes Sabrina Tacci, beeldhouwer en fotograaf Marina Pronk en kunstenaarscollectief CAKtwo.

Op dit moment is de expositie ‘Omarm’ te zien, waarin de kunstenaars hun werk ongeremd en ongetemd combineren. Gevierd schilderes Sabrina Tacci is vooral bekend vanwege haar indrukwekkende, expressionistische en expressieve schilderijen. In deze tentoonstelling is ook verrassend veel grafisch werk van haar hand te bewonderen.

Live muziek

Marina: ,,Sabrina en ik omarmen zoveel mogelijk culturele interactie. Dat uit zich bijvoorbeeld in de live optredens die we tijdens het maandelijks open weekend combineren met de actuele tentoonstelling. Vorig live muziekoptreden was er gelegenheidsduo Jeroen Pieterse en Melanie Mehrer en dat was een onvergetelijk muzikaal avontuur! Melanie was weergaloos op haar cello en gitaar en Jeroen (piano en zang) bleek een jong en onbevangen talent dat zich helemaal thuis voelt bij Atelier Marina & Sabrina. Hij komt graag vaker bij ons spelen tijdens de Open Atelierdagen en dat juichen we vanzelfsprekend toe! Zijn eerste solo-optreden beleven we aanstaande vrijdag. Vanaf 15.00 uur speelt hij live op de piano terwijl onze bezoekers lekker rondkijken en genieten van de kunst, muziek en een gratis drankje. Komt u gezellig kijken, luisteren en genieten?’’

Op de foto:
Melanie Mehrer en Jeroen Pieterse. (Foto: Marina Pronk)