Expositie van Fotokring Heemskerk in ‘De Oude Keuken’

Castricum – Vanaf 5 maart exposeren de leden van Fotokring Heemskerk in restaurant ‘De Oude Keuken’ op het terrein van Dijk aan Duin in Castricum.

Omdat ieder lid van de fotoclub zijn of haar meest bijzondere foto voor deze expositie beschikbaar heeft gesteld, is deze tentoonstelling zeer divers en kent allerlei vormen van fotografie, onder meer natuur, landschap, portretten, vogels, etc.

De fotokring bestaat volgend jaar zestig jaar en is daarmee een van de oudere fotokringen van Nederland. Gezamenlijk vormen de leden een heel gemengd gezelschap in leeftijd, achtergrond en fotografie-ervaring. Opvallend bij deze vereniging van enthousiaste mensen is dat er evenveel dames als heren lid zijn.

Bijzonder aspect aan de werkwijze van de vereniging is de ruime aandacht die ontwikkeling van zowel het individuele lid als de gehele vereniging krijgt. Leden ontvangen daarvoor themagerichte opdrachten. Via onderlinge samenwerking en nabespreking komen de leden, en daarmee de vereniging als totaal, telkens op een hoger niveau.

Daarnaast worden cursussen verzorgd en neemt de club deel aan de regionale competitie van het rayon Kennemerland. De telkens hoge klassering in deze competitie laat zien dat de vereniging er in is geslaagd zich zodanig te ontwikkelen dat zij zich op een hoog niveau kan meten met andere regionale fotokringen. Voor meer informatie kijk op de website fotokringheemskerk.nl

De foto’s zijn vanaf 5 maart t/m 7 mei te zien en te koop in restaurant ‘De Oude Keuken’, Oude Parklaan 117 te Castricum. Het restaurant is dagelijks geopend van 09.00 tot 17.00 uur en donderdagavond en in het weekend van 17.00 tot 23.00 uur. (Foto: Vlieland van Joop Rumping)