Expositie ‘Donna’ in Bakkum

Tijdens het paasweekend op vrijdag, zaterdag en zondag zetten Marina en Sabrina de deur van hun prachtige atelier en expositieruimte in Bakkum opnieuw open met de expositie ‘Donna’.
De vrouw of la Donna is een steeds terugkerend onderwerp van inspiratie voor zowel Sabrina als Marina en dat is duidelijk te zien in de tentoonstelling die het kunstenaarsduo ditmaal heeft ingericht. De vrouw in al haar facetten en verschijningsvormen staat centraal. De moeder is ook dochter, soms kwetsbaar, soms krachtig, liefdevol, verzorgend, teder en erotisch, levenslustig en zacht. Vruchtbaarheid en nageslacht getuigen van leven en toekomst.
Onderdeel van de expositie ‘Donna’ is de vertolking van Marina’s inzending voor Europa ZomerExpo 2019 welke een verrassende connectie heeft met deze tijd van het jaar. Marina’s foto ‘all you can eat’ is door de eerste selectie van ZomerExpo en aanstaande vrijdag is bekend of dit werk van 25 mei tot 1 september 2019 onderdeel zal zijn van de ZomerExpo in museum de Fundatie in Zwolle.
 
Live optreden
Pasen vraagt om rituelen, om vieren, om bewust ervaren. Op eerste paasdag om 15.00 uur worden alle zintuigen aangesproken tijdens het live optreden waarin Sabrina Tacci, geïnspireerd door de betoverde klanken van Eva Boon, haar vertolking van ‘Donna’ zal schilderen. Iedereen is welkom op 19, 20 of 21 april tussen 13.00 en 18.00 uur in het atelier aan de Van Oldenbarneveldweg 32.