Expositie: ‘Don Quichot: Tegen windmolens vechten’

De Woude – Op zaterdag 24 en zondag 25 juli exposeert Gé Dubbelman fotografie en time-lapse video’s in kerkje ‘De Kemphaan’ op het eiland De Woude. Hierover vertelt Gé zelf: ,,In 2020 werd ik benaderd door de kunstcommissie van ‘De Kemphaan’ of ik interesse had om hier te exposeren. Dit verzoek kwam in een periode dat ik al bezig was met een fotoserie over windmolenparken in Nederland. Een betere locatie voor de presentatie van deze nieuwe serie kon ik me niet voorstellen: het ongerepte landschap van De Woude, met een idyllisch dorpje op een eiland in het Alkmaardermeer. Dit project te kunnen laten zien op deze locatie, toont het contrast tussen landschappen met windmolens en het unieke natuurgebied.” Het kerkje op het adres Woude 8 is op beide dagen geopend van 12.00 tot 17.00 uur. (Foto: Gé Dubbelman)