Expositie Ans Duin bij Galerie Streetscape

Ans Duin (Almere) toont t/m 13 maart haar kleurige schilderijen die met liefde en passie zijn geschilderd in Galerie Streetscape aan de Dorpsstraat 7 in Castricum. 

Creativiteit heeft altijd een grote rol gespeeld in haar werkzame leven. Na de verkoop van haar succesvolle modellen- en castingbureau in Amsterdam, dat ze 21 jaar lang runde, is Ans Duin na een sabbatical haar creativiteit als kunstenares gaan benutten. Vele exposities volgden in zowel binnen- als buitenland. Ans: ,,Ik schilder in een kleurrijke stijl met kwast, penseel maar ook vaak abstracter met het mes. De zijkanten zijn mee beschilderd, zodat een omlijsting niet nodig is en altijd “ready to hang”. In mijn schilderijen schilder ik mijn verlangen naar kleur, naar bloemen, naar geur, naar een lieflijke wereld. Even wegdromen in het landschap en weg van de dagelijkse werkelijkheid. Als ik schilder zoekt mijn scheppingsdrang een uitweg op het doek. Het schilderen is bij mij minstens zo belangrijk als het uiteindelijke resultaat.’’

In galerie Streetscape is tevens een expositie kunst van particulieren (o.a. Picasso, Corneille, Hermanus) te zien, schilderijen van Sam Politon, Andres Cimas, sieraden van Michelle Gerlofsma, keramiek van Annelie Toorians, brons van Tineke Kramer-Pijnappel, tassen van Carry Bakker en foto’s van Saskia Steenbakkers. Openingstijden: vrijdag t/m zondag van 14.00 tot 17.00 uur en tijdens inloopateliers van Mieke Rozing (vanaf maart om de week op dinsdag en iedere woensdag van 9.30 tot 2.00 uur) Zie www.streetscape.nl (Foto: aangeleverd)