Erfrechtdeskundige Ellen Joan Padt geeft 10 maart uitleg over het levenstestament

Heemskerk – Vrijdag 10 maart staat ontmoetingscentrum De Stut aan de Maasstraat 3 in het teken van het levenstestament. Tussen 12.00 en 16.00 uur kunt u zich kosteloos en vrijblijvend laten informeren en al uw vragen stellen over dit complexe onderwerp.

Heeft u er al eens bij stilgestaan wie er namens u beslissingen mag nemen op financieel en medisch gebied als u dat zelf niet meer kunt of wilt? Hoe zorgt u ervoor dat u niet uw huis als het ware moet ‘opeten’ door de hoge eigen bijdrage in de Wet langdurige zorg? Hoe ziet bijvoorbeeld een ‘behandelverbod’-tekst eruit? Er zijn zo ontzettend veel mogelijkheden, welke keuzes zijn slim om te maken en hoe werkt het eigenlijk allemaal in de praktijk?

Uitleg in begrijpelijke taal

Veel mensen raken bij dit onderwerp al snel de draad kwijt, omdat een notaris zich veelal bedient van vakjargon met de nodige juridische termen. Erfrechtdeskundige Ellen Joan Padt staat juist voor een heldere uitleg en wil voorkomen dat men achteraf met meer vragen blijft zitten dan aanvankelijk het geval was. Naast informeren kan Ellen Joan Padt u ook adviseren bij het daadwerkelijk samenstellen van akten en begeleiden naar kwalitatief goede notariskantoren in de regio.

Gratis inloopspreekuur

Iedereen die vragen heeft over het levenstestament en over het onderwerp erfrecht in het algemeen is twee keer per maand van harte welkom bij het gratis inloopspreekuur dat is ondergebracht in een ruimte van ontmoetingscentrum De Stut achter het Europaplein (foto). Het betreft altijd de tweede en de vierde vrijdag van de maand tussen 12.00 en 16.00 uur. Voor de actuele data checkt u het beste even de website www.testamentenerfrecht.nl of bel 085 4000900. Gratis parkeren in de wijk. (Foto: Regio Media Groep)