Emotioneel afscheid Carla Boske: laatste reis per camper

Castricum – Vorige week hebben de naasten afscheid moeten nemen van Carla Boske. Zij was een voorbeeld voor velen; een prachtige en enorme positieve vrouw, in de leeftijd van 64 jaar. Haar laatste wens, nog één keer met haar man in hun eigen camper langs het strand van Castricum te rijden, ging in vervulling.

Carla is een dochter van het echtpaar Boske dat destijds de banketbakkerij aan de Burgemeester Mooystraat runde. Deze zaak werd een begrip in Castricum en bestaat nu onder de naam De Roset. Het was een fijn en groot gezin met zeven kinderen. Carla kreeg een slechte prognose in november. Ze overleed op 31 januari dit jaar. De grote passie en droom van Carla en haar man Fred was een camper te kopen en daarmee vele reizen te maken en zo optimaal te genieten van het leven. Die droom kwam uit, gelukkig hebben ze samen nog een paar mooie reizen kunnen maken. Nu werd de camper gebruikt voor de laatste reis van Carla.

Laatste eer

Uitvaartbegeleidster Jolanda Veldkamp mocht, als goede vriendin van Carla, de uitvaart verzorgen en ook meerijden met de camper. Ze vertelt: Carla had gevraagd of ik haar uitvaart wilde begeleiden en dit heb ik met heel veel liefde voor haar gedaan. Fred reed haar naar het strand van Castricum in hun camper, de plek waar ze elkaar ontmoet hebben. Daar stonden vele bekenden om Carla de laatste eer te bewijzen op de rotonde bij het strand. Ook een groot deel van de campers, van de camperclub waar Carla en Fred mee op reis zijn geweest naar Marokko, stond daar. Toen Fred en Carla aankwamen was dit overweldigend en hartverwarmend. Alle mensen begonnen te klappen toen Fred een ererondje reed met Carla. Het was kippenvel! De grote wens van Carla was uitgekomen om nog één keer met Fred in de camper te rijden langs haar geliefde strand in Castricum. Haar laatste ritje met haar grote liefde!‘’ (Foto: aangeleverd)