Emergo neemt je mee op reis

Bakkum – Op zondag 15 mei nemen de jeugdleden van muziekvereniging Emergo je mee op een muzikale reis. De reis begint om 14.00 uur in de gymzaal van de Cunera-school aan de Vondelstraat 25 (inloop vanaf 13.30 uur). De entreeprijs voor het concert bedraag 2,50 euro en dat is inclusief koffie, thee of limonade. Het advies is om vooral lopend of op de fiets te komen, want de parkeergelegenheid is beperkt.

De muzikale Emergo-reis wordt verzorgd door de jonge leden van de Notenkrakers onder leiding van Nico Strubbe, het opstaporkest onder leiding van Karin van der Veen en de leden van het opleidingsorkest onder leiding van Henk Veldt. Zij nemen je mee naar verschillende landen en locaties in de wereld. Zo (be)land je in Moskou, de Verenigde Staten, Zweinstein, tropische eilanden en Afrika. Ook ons eigen land komt in deze muzikale reis aan bod.

De jeugdleden zullen zelf een deel van de presentatie op zich nemen. Ook de poster en toegangskaarten zijn door de leden zelf ontworpen. Na afloop van de muzikale reis is er gelegenheid om verder kennis te maken met Emergo en de verschillende blaas- en slagwerkinstrumenten in de vereniging. Kinderen die belangstelling hebben kunnen dan instrumenten uitproberen en informatie krijgen over een gratis proefles bij muziekschool Toonbeeld.

Op de foto:
Het jeugdorkest van Emergo tijdens Sastival 2021 in Noordwijkerhout. Foto: aangeleverd