EHBO-vereniging Castricum vraagt uw steun

Castricum – Deze maand verstuurt EHBO-vereniging Castricum de bekende gele brieven met een verzoek om een donatie. Vorig jaar bedroeg de opbrengst van de actie € 9.304,39. Met het geld schafte de organisatie nieuwe lesmiddelen en materialen voor de hulpverlening aan.

U bent de vrijwilligers van EHBO-vereniging Castricum vast wel eens ergens tegengekomen bij een evenement, sportwedstrijd, concert of op de EHBO-strandpost. Maar ook bij een ongeval op straat of in uw buurt, is het goed dat er EHBO’ers zijn. Een ongeluk zit tenslotte in een klein hoekje. Het is belangrijk dat zoveel mogelijk mensen eerste hulp kunnen verlenen. Daarom organiseert de EHBO-vereniging ieder jaar verschillende cursussen om nieuwe hulpverleners op te leiden. Ook worden de hulpverleners jaarlijks bijgeschoold en getraind om bij noodgevallen snel en kundig te kunnen handelen.

Geen gele brief in de bus? Een bijdrage overmaken naar NL19INGB0004499411 t.n.v. EHBO-vereniging Castricum is ook mogelijk. Wilt u zelf ook weten wat u kunt doen bij een ongeval of reanimatie, of wilt u meer weten over het werk van de EHBO, neemt u dan contact op via telefoonnummer 0251 651060 of mail naar info@ehbocastricum.nl. Op de website www.ehbocastricum.nl kunt u ook alle informatie vinden. En bent u de komende maanden op het strand, loop dan gerust eens langs bij de EHBO-strandpost. De aanwezige hulpverleners vertellen u graag meer over hun vrijwilligerswerk. (Foto: aangeleverd)