Eerste namen Bakkum Vertelt bekend

Bakkum Vertelt komt terug. Van 12 t/m 15 juli wordt Camping Bakkum omgedoopt tot Festivalterrein. Tijdens dit festival is er alle ruimte voor gevestigde namen en nieuwe namen om hun talenten te laten zien. Van theater en muziek tot dans, cabaret en nog veel meer. Alle voorstellingen vinden plaats in openluchttheater de Pan of op het knusse caravanpodium. Maak nu alvast kennis met de eerste artiesten die langskomen.

Danielle Schel brengt een avond vol stuntelende karakters, originele scènes en liedjes. Jasper Smit maakt puntgave liedjes die ergens over gaan. De lat ligt hoog want het moet echte kleinkunst zijn: spannend, meezingbaar, vaak grappig, goudeerlijk én met een vlijmscherp randje. Maar ook de Verhalendames verzorgen dit jaar weer de poëtische omlijsting van Bakkum Vertelt. Ga in gesprek met één van de dichters en zij maken voor jou een persoonlijk gedicht. Soms hoeven cadeaus niet groots te zijn.
Op een Festival horen natuurlijk foodtrucs. Prik een gezonde salade, eet sushi met stokjes of ga voor een hamburger. Verse koffie van Roast Beans of een heerlijke wijn van Vive Le Vin. Voor wie niks wil missen van dit unieke festival, zijn er nog enkele kampeerplaatsen en accommodaties vrij op Camping Bakkum.

Om op de hoogte te blijven ga naar de facebookpagina van Bakkum Vertelt of kijk op www.bakkumvertelt.nl.