Eerste editie JSC Magazine

Regio – De eerste editie van het JSC Magazine is een feit. In het voetbalblad, uitgegeven door de Stichting Jongsenioren Competitie, wordt zowel de Jongsenioren Competitie als het Kampioenenbal onder de aandacht gebracht.

In het magazine komen verschillende personen uit de regio aan het woord, onder wie Pim Touber, volgend seizoen hoofdtrainer van Vitesse’22. Ook interviews met Niels Jager (selectiespeler van ODIN’59) en Ray Mulder (vertegenwoordiger van JAKO en SINA Voetballab) zijn in het blad te lezen. Daarnaast zijn er artikelen over hoofdsponsor Univé, Nordin Wooter en talentvolle jonge spelers uit de competitie.

Door het coronavirus is het JSC Magazine de laatste activiteit van het seizoen 2019-2020 en wordt het Miko Koffie Kampioenenbal 2020 doorgeschoven naar het begin van het nieuwe seizoen. Het magazine brengt de Jongsenioren Competitie en het Kampioenenbal op een andere manier onder de aandacht. Nieuwsgierig? Bekijk op www.jongseniorencompetitie.nl de digitale versie van het magazine. (Foto: aangeleverd)