Eerbetoon aan Lennon & McCartney in Cultuurkoepel

Heiloo – Jop Wijlacker en Dennis Kolen treden op zondagmiddag 9 april op in de Cultuurkoepel met hun programma ‘Two of us’, een eerbetoon aan Lennon & McCartney. Op deze Eerste Paasdag krijgt het publiek voorafgaand aan het concert een glaasje bubbels.

Met hun muzikale precisie en weergaloze tweestemmigheid weerspiegelen Jop Wijlacker en Dennis Kolen de symbiose van het grootste en meest succesvolle schrijversduo aller tijden: John Lennon en Paul McCartney. In de prachtige setting van de Koepel nemen de muzikanten je mee op een nostalgische reis langs de beroemde ‘Strawberry fields’, via de slaapkamer van Paul McCartney waar ze hun eerste hits schreven en langs de kroegen van Hamburg en uiteindelijk ‘Across the universe’. De liedjes worden akoestisch vertolkt met gitaar en zang, en ondersteund door een violiste en een celliste.

De sfeervolle beelden, spraakmakende anekdotes en persoonlijke herinneringen geven een nieuwe kijk op de tijdsbepalende songs. De muziek die deze twee jeugdvrienden uit Liverpool met The Beatles en later solo hebben gemaakt, is niet alleen tijdloos maar heeft een stempel gedrukt op hele generaties. Kom op zondag 9 april om 15.15 uur genieten van dit bijzondere optreden. Kaarten à € 18,50 zijn verkrijgbaar via www.cultuurkoepelheiloo.nl en aan de deur. (Foto: Roderick van Nispen)