Een proeverij… maar anders dan je misschien verwacht

Limmen – Op 26 maart slaan drie deskundigen op het gebied van algehele gezondheid de handen ineen. Ze hebben een gratis event ontwikkeld voor mensen die lekkerder in hun vel willen zitten. Op een interactieve en laagdrempelige wijze zullen zij je meenemen in de verschillende mogelijkheden om je weer beter te gaan voelen.

Je krijgt direct informatie, inzicht en ervaringen mee, waardoor jij beter weet waar je de oplossing kunt vinden om je weer beter te gaan voelen. Met andere woorden, je kunt alvast een beetje proeven welke smaken er allemaal zijn… en welke bij jou past.

De sleutel om lekker in je vel te zitten

Corona heeft op iedereen impact gehad, in welke hoedanigheid dan ook. Steeds duidelijker is geworden dat onze huidige leefstijl onze gezondheid vaak niet ten goede komt. Gevoelens van onvrede gaan we vaak uit de weg door bijvoorbeeld nog harder te werken, te eten of ons te verschuilen achter alcohol of beeldscherm. We vinden steeds minder ontspanning. Er ontstaat een vicieuze cirkel waarin je steeds verder verwijderd raakt van wat echt goed voor je is.

Wat Anita (leefstijl en vitaliteitscoach), Sandra (psychosomatisch therapeut) en Layla (haptotherapeut) terugzien in hun praktijk is dat mensen vaak de oplossing buiten zichzelf zoeken. Het wonderlijke is dat deze meestal veel dichterbij onszelf ligt dan gedacht. Dit kan confronterend zijn en tegelijkertijd biedt het direct mogelijkheden tot verbetering. Door werkelijk aandacht te bieden aan waar het stagneert in jouw systeem, spreek je het zelf-herstellend vermogen van je lichaam aan. Wat dit concreet inhoudt en wat dit voor jou kan betekenen mag je zelf komen proeven… zaterdag 26 maart van 13.00 tot 14.30 uur aan de Vuurbaak 9 in Limmen.

Je geeft je op voor deze gratis beleving door een e-mail met je naam (en de naam van degene die je eventueel meeneemt) naar info@laylafoks.nl te sturen. (Foto: aangeleverd)