Een klimaat- of stikstofprobleem in Noord-Holland…?

Limmen – Op 15 februari gaat Tweede Kamerlid Derk Boswijk (foto) in de Heeren van Limmen onder leiding van voormalig burgemeester van Heiloo Hans Romeyn in gesprek met Willemien Koning en Niek Wijmenga, woordvoerders landbouw en klimaat van het CDA Noord-Holland. Na een korte inleiding kunt u – onder leiding van Hans Romeyn – met hen in gesprek.

CDA’er Derk Boswijk is woordvoerder Defensie en Landbouw. Willemien Koning-Hoeve is de nummer 2 van het CDA Noord-Holland. Als boerin uit Langedijk heeft zij veel ervaring, zowel in Nederland als bij hulpprojecten van ontwikkelingsorganisatie Agriterra. Niek Wijmenga uit Heiloo is de klimaatspecialist van het provinciale CDA en staat op plek 7 bij de Provinciale Statenverkiezingen. Als ingenieur richt hij zich vooral op de technische kant van de energietransitie.

Op 15 maart zijn de Provinciale Statenverkiezingen waarbij stikstof en klimaat belangrijke thema’s zijn. Heeft u een mening over onze voedselvoorziening of verduurzaming en wilt u hierover meedenken? Dan nodigt het CDA u uit op woensdag 15 februari vanaf 20.00 uur in de Heeren van Limmen aan de Dusseldorperweg 103. (Foto: aangeleverd)