Echte Boter Boardingtoernooi 2024 in sporthal De Lelie

Akersloot – Van 12 tot en met 14 januari vindt de vijftiende editie van het boardingvoetbaltoernooi plaats in sporthal De Lelie aan de Rembrandtsingel 3. Voor deze editie reizen AZ, AJAX, Feyenoord, FC Utrecht en PSV af naar Akersloot om titelverdediger AJAX van de troon te stoten. Ook de regionale teams die doorkomen vanuit het kwalificatietoernooi op vrijdag moeten niet worden uitgesloten. Kortom: een deelnemersveld van hoog niveau!

Op zondag nemen vijf betaald voetbalorganisaties (BVO’s) het op tegen de twee winnaars van de kwalificatieronde op vrijdag. Naast Meervogels ’31 doen de volgende verenigingen mee aan het toernooi op vrijdag en zaterdag: Vitesse ’22, HSV, De Foresters, VV Limmen, FC Uitgeest, Kolping Boys, AFC ’34, Reiger Boys, Odin ’59, SVW ’27, Fortuna Wormerveer en SVA. Op zaterdag nemen ook MVV ’29 JO9 en AZ JO11 deel aan het toernooi. Het evenement wordt gespeeld onder diverse leeftijdscategorieën met de JO9-, JO10- en JO11-jeugd op zaterdag. De JO13-1-jeugd treedt aan op vrijdagavond en sluit bij winst op zondag aan tegen de JO12-teams van de BVO’s.

Naast dat voetbal hoog in het vaandel staat, blijft het meedoen en plezier natuurlijk het belangrijkste. Deelname moet een herinnering voor het leven zijn voor deze jonge talenten! Mocht het voetballend niet helemaal lukken op deze dag, kan de jonge voetballer/voetbalster zich nog kwalificeren voor een quizfinale. Alle quizfinales worden gehouden in de zaal te midden van al het publiek! Zondagmiddag voorafgaand aan de grote finale wordt een demonstratie gegeven door de mini-pupillen van Meervogels ’31. Sinds enkele jaren staat er een extra tribune in de sporthal om zoveel mogelijk supporters van het voetbalspel te kunnen laten genieten. Kijk op www.boardingtoernooi.com voor uitgebreide informatie. (Foto: aangeleverd)

Op de foto:
Een wedstrijd op de finaledag van het Boardingtoernooi 2023. (Foto: aangeleverd)