Duurzame Showroom komt naar Limmen

Limmen – Op dinsdag 16 mei staat de Duurzame Showroom aan de Vuurbaak. In de showroom kun je bekijken hoe energiebesparende maatregelen eruitzien. Bijvoorbeeld verschillende vormen van isolatie. Ook kun je er al je vragen stellen over energie besparen.

In de Duurzame Showroom kun je een zonnepaneel of warmtepomp van dichtbij bekijken. Ook kun je informatie krijgen over energiebesparing, bijvoorbeeld met uitleg over radiatorfolie. De showroom is van Duurzaam Bouwloket; het energieloket van de gemeente.

Persoonlijk stappenplan

Deze keer zijn ook energiecoaches van CALorie Energie aanwezig bij de Showroom. Ze vertellen je graag over de energiescans die zij aanbieden. Energiescans zijn kosteloos voor woningeigenaren, omdat de gemeente ze heeft ingekocht. Bij een energiescan komt een vrijwillige energiecoach bij je thuis langs voor een één-op-ééngesprek. Op basis daarvan geeft de energiecoach tips en maakt de energiecoach samen met jou een stappenplan.

Kom langs!

Dinsdag 16 mei staat de Duurzame Showroom van 10.00 tot 16.00 uur bij de Albert Heijn in Limmen. De showroom zal dit jaar ongeveer eens per maand in de gemeente Castricum staan. (Archieffoto: aangeleverd)