Dubbel gevoel: Bakkum Enkel in plaats van Bakkum Dubbel

Bakkum – Het traditionele Bakkum Dubbeltoernooi bij TC Bakkum gaat dit jaar niet door. In plaats daarvan wordt eenmalig een Bakkum Enkeltoernooi georganiseerd door een groepje wedstrijdspelers van de club.

Het Bakkum Dubbeltoernooi bij TC Bakkum was elk jaar een feest van herkenning. Een soort reünie, met volle terrassen en een organisatieploeg die zorgde voor een perfecte sfeer. In verband met de beperkingen tegen het coronavirus ziet de club zich nu genoodzaakt een jaar over te slaan. Er is niet voldoende ruimte om het evenement te kunnen laten doorgaan als er anderhalve meter afstand moet worden gehouden.

Bakkum Enkel

Daarop heeft een groepje wedstrijdspelers bij TC Bakkum het initiatief genomen om, enkel dit jaar, een speciaal enkelspeltoernooi te organiseren. Zonder de kenmerkende feestavonden, maar gewoon lekker veel tennissen met een echt wedstrijdgevoel. Het toernooi wordt gespeeld in de categorieën 3 t/m 8 bij de dames en heren. Er kunnen in totaal 270 deelnemers meedoen. Per categorie gaat 80% van het inschrijfgeld naar prijzen voor diezelfde categorie.

Inschrijven

Inschrijven kan tot 22 juli via mijnknltb.toernooi.nl. Het toernooi start al op 25 juli, dus wees op tijd! In alle categorieën wordt er gespeeld met een verliezersronde. Het inschrijfgeld bedraagt 12,50 euro per onderdeel. De deelnemers spelen met RS Black Edition ballen. (Foto: Pixabay)