Dubbel afscheid bij Zonnebloem Uitgeest

De Zonnebloem afdeling Uitgeest stond onlangs in het teken van afscheid nemen. Sonja Brunsmann zwaaide af nadat zij 32 jaar vrijwilliger was geweest.

Haar voornaamste taak was het coördineren van het bezoekwerk. Zij koppelde de juiste bezoeker aan de juiste gast en heeft met een uitstekend gevoel voor matching intensief geholpen om van de afdeling Uitgeest een bloeiende organisatie te maken.
Dick Hendrikse lette zeven jaar lang met veel toewijding op de centen van De Zonnebloem. Nu geeft hij vanwege gezondheidsredenen het stokje door aan Bert de Wolff in wie een goede opvolger is gevonden. Secretaresse Hetty Franzani overhandigde Dick een mooi bronzen beeldje en bloemen als dank en benoemde het vele werk dat Dick als penningmeester heeft verzet. Dick blijft als vrijwillige chauffeur inzetbaar want definitief uit beeld wandelen, dat wil hij niet. Op de foto van links naar rechts Bert de Wolff, Dick Hendrikse, Hetty Franzani, Guurtje Brakenhoff en Ineke Bijman.  Sonja Brunsmann was helaas niet meer aanwezig toen de foto werd genomen. (Monique Teeling)