Droomstart voor kinderdagverblijf Het Strandhuis

Castricum – Sinds begin dit jaar is het nieuwe Forte Kinderdagverblijf Het Strandhuis officieel van start gegaan. De kinderen en hun pedagogisch medewerkers hebben inmiddels het totaal verbouwde pand aan de Dorpsstraat betrokken en hebben het daar enorm naar hun zin.

De eerste groep kon in december het nieuwe kinderdagverblijf van Forte Kinderopvang al betrekken, daarop snel gevolgd door de andere groepen. Eerst was het natuurlijk even rondkijken in het nieuwe pand met alle frisse meubels en speelgoed, maar al snel waren de kinderen helemaal gewend.

Het Strandhuis is gevestigd in het markante voormalige ABN-AMRO-gebouw aan de Dorpsstraat. Het pand heeft zowel buiten als binnen een grondige make-over gehad. Aan de buitenkant is houten gevelbekleding aangebracht, zodat het gebouw een warmere uitstraling heeft, die ook nog eens meer bij de naam Het Strandhuis past. En ook binnen is alles grondig verbouwd. Naast een gezellige hal zijn er meerdere compleet nieuwe groepsruimtes, slaapkamers en toiletruimtes aangelegd. En ook de tuin aan de achterzijde is aangepast om de kinderen een heerlijke buitenruimte te kunnen bieden.

De stichting is dan ook erg blij met deze nieuwe locatie beter aan de groeiende vraag naar kinderopvang te kunnen voldoen. Het nieuwe kinderdagverblijf heeft vier groepen, met zowel horizontale groepen (kinderen van dezelfde leeftijd) als verticale groepen (kinderen 0-4 jaar). En goed nieuws: er is op korte termijn nog plaats! Wilt u meer informatie? Kijk dan op www.fortekinderopvang.nl of bel 0251 658058. (Foto: aangeleverd)