Drie keer goud voor clubMariz

Castricum – De jongste wedstrijddansers van clubMariz hebben weer prima gepresteerd bij de allerlaatste hip-hopwedstrijd van het seizoen in Badhoevedorp. Met iets minder dansers dan normaal in verband met vakantie en een danser in het gips gingen de dansers er vol voor… en hoe!

Bij de duo-children was de finale gevuld met alleen maar dansers van clubMariz, dus dat was al de eerste winst. Natuurlijk bleef het spannend wie er met welke prijs naar huis zou gaan. Na een spannende finale was de uitslag als volgt: eerste werden Isha Heithuis en Jente Sint, tweede werden Tess de Ruyter en Tess Hartensveld en derde in deze finale Roos Geerlings en Lisa Minkes.

Na de duo’s waren de solo’s children aan de beurt met negen dansers uit Castricum, waarvan vier dansers in de top 3 eindigden. Op een gedeelde derde plaats eindigden Danielle Hof en Lisa Minkes, tweede werd Jente Sint en kampioen in deze categorie Bo Weijer. Wederom volle bak dus voor clubMariz!

Tot besluit danste het hele team nog een keer in de open leeftijdscategorie formations. Ondanks dat deze in de leeftijdscategorie children horen, hetgeen de jongste categorie is, ging het super goed. Vooral het enthousiasme en de energie spatte er van af, met een fantastische eerste plek als resultaat! Een betere wedstrijd konden trainsters en coaches Cheyenne en Mariz zich niet wensen!

Na het wedstrijdseizoen is de rest van het seizoen nog gevuld met optredens: op 11 juni bij het Castricum UITFestival, 18 juni bij Kids in Concert (www.kidsinconcert.nl) en bij het Multisport Evenement op 16 juli. Geïnteresseerd om ook auditie te doen voor de selecties van clubMariz? Mail naar info@clubMariz.nl voor meer informatie. (Foto: aangeleverd)