Drie jeu de boulers van De Stetters in Duitsland in de prijzen

Foto boven:
Jan Kaller en Christina Biveroni wonnen de finale. (Foto: aangeleverd)

Bakkum – Acht leden van jeu de boulesvereniging De Stetters reisden eerder deze maand af naar camping Eifellux in het Duitse Körperich. Dit is een locatie waar veel jeu de boulers bijeen komen om samen toernooien te spelen. In totaal namen 36 spelers aan deze bijeenkomst deel. Het leverde de leden van De Stetters drie prijzen op.

De tweede prijs voor Anton Tromp en Dini Boomsma. (Foto: aangeleverd)

Elke deelnemer speelde voor het eigen individuele puntenaantal, hetgeen er uiteindelijk toe leidde dat maar liefst twee deelnemers van De Stetters in de finale stonden: Christiana Biveroni en Anton Tromp. Biveroni vormde een koppel met deelnemer Jan Kaller en wist beslag te leggen op de eerste plaats. Anton Tromp werd voor de finalewedstrijd gekoppeld aan deelneemster Dini Boomsma en moest genoegen nemen met de tweede plaats. De finale werd door het duo Biveroni/Kaller gewonnen met 13-3. Ook de aanmoedigingsprijs was voor een lid van De Stetters: Tine Zwakman mocht deze prijs in ontvangst nemen.

De aanmoedigingsprijs ging naar Tine Zwakman. (Foto: aangeleverd)

Alle deelnemers kijken terug op een zeer gezellige speelweek in Duitsland. Zelf ook eens deelnemen aan jeu de boules? Kom eens langs op sportpark Wouterland aan de Van Haerlemlaan 31b om vrijblijvend de sfeer te proeven. Kijk op www.stetters.nl voor de openingstijden en overige informatie.