DOS valt in de prijzen

Castricum/Beverwijk – Op zondag 20 februari werd in Beverwijk de tweede reeks competitiewedstrijden turnen gehouden. Namens DOS Castricum gingen in de eerste wedstrijd Maud Marquilhas, Fleur Denneman en Jill de Ruijter (niveau 5) van start. Jill liet een mooie brugoefening zien, Fleur bleef met koprol op de balk staan en Maud turnde een mooie vloeroefening. Jill werd uiteindelijk tweede en Fleur mocht de gouden medaille mee naar huis nemen.

In de tweede wedstrijd was de beurt aan Tessa Schermer (jeugd F), Jolijn Kronenberg, Lucile Glorie, Féline Denneman (jeugd G), Amber Schermer (junior G), Iris Spil en Feline van Graas (niveau 5). Lucille liet, zelfs na een week quarantaine, een hele mooie sprong zien. Amber, Féline en Jolijn turnden een hele goede brugoefening. Iris en Feline bleven staan op de balk met radslag. Tessa was op alle toestellen in vorm, hetgeen haar een zilveren medaille opleverde!

Sophie Denneman (junior E) en Roos Rote (niveau 7) mochten de dag afsluiten. Roos had als laatste toestel sprong, waar ze een hele knappe salto tot ruglig turnde. Ze mocht uiteindelijk op de derde plaats van het podium plaatsnemen. Sophie turnde over stabiele oefeningen en het zilver was dan ook voor haar.

Op de foto:
Jill de Ruijter (links), Fleur Denneman (rechts) en Maud Marquilhas (op de achtergrond). (Foto: Marlous de Bruijne)