DOS in de prijzen bij eerste seizoenwedstrijd

Castricum – Op zaterdag 5 november was de eerste wedstrijd van atletiekvereniging DOS Castricum dit seizoen een feit. Benthe Brakenhoff, Eefje Franken, Fleur Kolk, Fenna Groen, Merel Feller, Jasmijn van der Meulen, Neda Zanoni, Sophie Lee (instap 2013), Romy Zoon, Liz Wesker en Pien de Vries (pre-instap 2014) maakten zich op voor de spannende strijd.

De wedstrijd begon met een wiebelige start op balk, maar de turnsters maakten dit goed op de andere toestellen. Er werden salto’s gemaakt, flikflaks gesprongen en hoog gezwaaid aan de brug. In haar eerste wedstrijd leverde dit Sophie een zilveren medaille op! Op een ander moeilijkheidsniveau mocht Fleur een bronzen medaille voor de vijfde plaats mee naar huis nemen, Jasmijn een bronzen voor de vierde plaats, Benthe voor de derde plek en Romy eindigde heel knap op de zilveren plek.

In de tweede wedstrijd was het de beurt aan Evie Teeuwen, Roos Rote, Warea Antipin, Elise Geurtsen, Maud Marqhuillas (pupil niveau 6), Jill de Ruijter, Isabel Stein, Iris Spil (pupil niveau 5), Jolijn Kronenberg, Lucile Glorie, Feline van Graas, Amber Schermer (Supplement G) en Tessa Schermer (Supplement F). De eerste wedstrijd van het seizoen was weer even wennen.

Een aantal turnsters turnden in een moeilijker niveau dan vorig jaar, waardoor zij een tandje bij moesten zetten. Dit leverde mooie resultaten op. Zo eindigde Maud met een bronzen medaille voor de vijfde plaats en Evie met dezelfde kleur op een derde plek! Nieuw in supplement G mocht Feline zelfs een gouden medaille mee naar huis nemen! Net zoals Iris, die in haar niveau tevens een gouden medaille won. (Foto: aangeleverd)