Donderdagavondbiljartcompetitie afgesloten met prijsuitreiking

Castricum – De biljartcompetitie van de donderdagavonden bij Biljartvereniging Castricum is vorige week afgesloten met de jaarlijkse prijsuitreiking. De donderdagavondgroep kent zijn oorsprong in biljartvereniging ‘t Steegie, opgericht in 1988. Sinds vorig jaar maakt deze groep deel uit van Biljartvereniging Castricum. Tijdens de traditionele jaarvergadering werden de prijswinnaars bekend gemaakt van de libre- en driebandencompetitie.

De spanning in de competitie liep tot aan de laatste speeldag behoorlijk op. Een grote groep spelers ontliep elkaar niet of nauwelijks in de gemiddelde scores. Bij enkele spelers was gedurende de laatste partijen een duidelijke wedstrijdspanning waar te nemen. Na een spannende strijd op het groene laken kon Hans Touber namens het bestuur de kampioensprijzen uitreiken aan Ton Res (libre) en Sjaak Stuifbergen (driebanden).

Tijdens de vergadering namen de leden het besluit om de 35 jaar oude club ‘t Steegie definitief te ontbinden en verder te gaan als onderdeel van Biljartvereniging Castricum. Deze vereniging bestaat uit circa 180 leden, die op nagenoeg alle dagdelen van de week spelen in het Buurt- en Biljartcentrum aan de Van Speykkade. De biljartvereniging staat open voor nieuwe leden. Eerst even de sfeer proeven? Op maandagmiddag, woensdagavond en zaterdagmiddag is er altijd vrije inloop.

Op de foto, van links naar rechts:
Jan Beerse, Sjaak Stuifbergen, Ton Res, Rob Stet, Gijs van Hooff en Toon Stuifbergen. (Foto: aangeleverd)