Doe mee op het Castricum UIT Festival op zaterdag 17 juni

Castricum – Op zaterdag 17 juni vindt in en om cultureel centrum Geesterhage en winkelcentrum Geesterduin voor de tweede keer het Castricum UIT Festival plaats. Een mix van een cultureel festival én een art & craft-markt, waar meer dan veertig cultuurmakers, verenigingen, muzikanten en kunstenaars zich presenteren.

Dit jaar wordt het festivalterrein nog groter dan vorig jaar. Creatief en cultureel centrum Geesterhage, Toonbeeld en winkelcentrum Geesterduin hebben de handen ineengeslagen en vormen samen de gehele dag het kloppende, culturele hart van Castricum aan de Geesterduinweg. Bezoekers kunnen de hele dag (10.30 – 18.00 uur) genieten van diverse talenten op drie podia, workshops doen en langs de kramen op de art & craft-markt struinen.

Nieuw: art & craft-markt

Het UIT Festival wordt dit jaar uitgebreid met een art & craft-markt waar kunstenaars, creatieven en ook makers van duurzame en eigen gemaakte producten hun werk presenteren of te koop aanbieden. Denk aan keramiek, schilderijen, illustraties, hout, glas, sieraden, textielwerk, papergoods, droogbloemen en fotowerk.

Previews nieuw theaterseizoen

Op de podia zijn dit jaar ook exclusieve previews van cabaret- en muziekoptredens te zien als voorproefjes van het nieuwe theaterseizoen van Theater Koningsduyn.

Meedoen? Meld je aan voor 17 mei

Wil je zelf ook optreden op één van de drie podia of wil je een kraam huren op de art & craft-markt? Je kunt je tot 17 mei op www.castricumuitfestival.nl aanmelden voor deelname. Het nieuwe programma is volop in de maak en wordt eind mei gepubliceerd. Kortom: kom zaterdag 17 juni naar het Castricum UIT Festival en geniet! (Foto: Henk de Reus)