Doe mee met de Castricumse Avondvierdaagse

Castricum – De Avondvierdaagse zal in Castricum plaatsvinden van 12 tot en met 15 juni. Vier avonden lekker wandelen in het bos- en duingebied met aan het einde de welverdiende medaille.

Velen zullen de Castricumse Avondvierdaagse associëren met de basisschooljeugd, die vier avonden wandelt onder begeleiding van ouders of verzorgers. Niet alleen jeugd, maar iedereen kan zich echter inschrijven voor deelname. De voorinschrijving voor de basisscholen is inmiddels gestart en er zijn al vele inschrijvingen binnen. De voorinschrijving voor de overige deelnemers (kan ook in groepsverband voor bijvoorbeeld wandelclubs) loopt tot 9 juni. Er zijn routes uitgezet van 5 en 10 kilometer.

Na deze gelopen te hebben wacht de officiële wandelmedaille van de KWBN (Koninklijke Wandelsportbond Nederland) op je in dorpshuis De Kern. Dit jaar kunnen de routes ook middels een GPS-bestand beschikbaar gesteld worden, zodat de route digitaal gevolgd kan worden op een telefoon of GPS-apparaat. Dit kan alleen bij voorinschrijving. Aanmelden kan per e-mail (wandelcommissie.castricum@gmail.com) en de kosten bedrage 4 euro per persoon. Inschrijven kan ook nog op de eerste avond vanaf 17.00 uur bij het startpunt in dorpshuis De Kern. De kosten zijn dan 5 euro per persoon. Let op: een geldige duinkaart is verplicht! (Foto: aangeleverd)