Doe mee aan de Katerloop tijdens de Limmer kermis

Limmen – De Limmer IJsclub organiseert op zondag 10 september in samenwerking met de Heeren van Limmen voor de 43e keer de Katerloop. Deze kleinschalige en gezellige loop, die door de oostkant van Limmen slingert, is geschikt voor jong en oud. De katerloop wordt gehouden tijdens de Limmer kermis, die van vrijdag 8 tot en met maandag 11 september plaatsvindt.

Voor de kinderen is er ook weer een route uitgezet. Zij ontvangen uiteraard weer een verrassing. De kinderen lopen in twee sessies: kinderen tot en met 8 jaar en kinderen van 9 tot en met 12 jaar. Uiteraard zijn er ook prijzen voor de beste drie lopertjes per leeftijdscategorie. De kinderen hoeven zich niet in te schrijven, maar kunnen zich gewoon melden bij de Heeren van Limmen.

De Katerloop kan in 5 of 10 kilometer gelopen worden. Ook hier zijn weer prijzen te winnen door de beste drie lopers per categorie. Deelnemers aan de jeugdloop kunnen zich vanaf 09.45 uur melden bij de Heeren van Limmen. De start is om 10.00 uur en deelname is gratis. Aansluitend kunnen volwassenen zich vanaf 10.00 uur inschrijven voor de Katerloop. Zij betalen 5 euro per persoon en starten om 10.30 uur. (Archieffoto: aangeleverd)