Digitale ledenvergadering Platform Vlieghinder Kennemerland

Regio – Op 14 april om 20.00 uur houdt het Platform Vlieghinder Kennemerland (PVK) zijn jaarlijkse algemene ledenvergadering. Vanwege de COVID-19-maatregelen zal deze ledenvergadering digitaal, via Zoom, plaatshebben.

Aan het eerste en openbare deel kunnen ook niet-leden deelnemen die geïnteresseerd zijn in de luchtvaart in Nederland. In dit deel zal terug- én vooruit gekeken worden. Bedenk: de relatieve rust door corona is schijn, er staat voor onze regio écht veel op het spel doordat de Polderbaan in de toekomst zo veel mogelijk ingezet gaat worden en er ook vaste, virtuele luchtbuizen ingevoerd gaan worden, een soort vaste snelwegen in de lucht dus. Je zult er maar net onder wonen!

In het tweede, alleen voor leden toegankelijke deel, zullen onder meer huishoudelijke zaken aan de orde komen. Het bestuur is momenteel op zoek naar uitbreiding, het liefst door iemand vanuit de IJmond-regio. Bent u geïnteresseerd of kent u iemand die een functie in het bestuur zou willen vervullen, neem dan via secretaris@vlieghinder.nl contact op. Bij dit zelfde e-mailadres kunt u zich ook opgeven indien u deel wilt nemen aan de ledenvergadering. U krijgt dan vooraf aan de vergadering een link toegestuurd waarmee u automatisch kunt inloggen. U heeft op uw computer het programma Zoom dus niet nodig. (Foto: Erich Westendarp via Pixabay)