Deze week gratis sportieve activiteiten voor basisschoolleerlingen

Castricum/Heemskerk – Ook deze vakantie is er weer voldoende te doen voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar die in de gemeente Castricum of Heemskerk wonen of naar school gaan. Zij kunnen weer meedoen aan de gratis voorjaarsvakantieactiviteiten die Team Sportservice Kennemerland in samenwerking met verschillende sportorganisaties organiseert.

Op dinsdag 28 februari is er turnen en freerunnen met TOSS Heemskerk. Hou je van bewegen en op je kop staan? Kom dan naar de instuif in de turnzaal met veel trampolines, een schuimblokkenkuil en veel meer. Dit is voor de groepen 3 t/m 8. Donderdag 2 maart kun je komen freerunnen met Team Sportservice. Ren, spring en klim zo snel, stoer of spectaculair mogelijk over het parcours dat staat in sporthal de Velst in Heemskerk en is voor de groepen 3 t/m 8.

Aanmelden en meer informatie

Wie mee wil doen aan de gratis vakantieactiviteiten kan zich inschrijven op de website www.noordhollandactief.nl. De activiteiten zijn eenvoudig te vinden bij de categorie Evenementen. Wie hulp nodig heeft met aanmelden of vragen heeft over de activiteiten kan een e-mail sturen naar kennemerland@teamsportservice.nl. De gemeente Castricum en Heemskerk vinden een gezonde jeugd erg belangrijk en stimuleren bewegen door onder andere de sportieve vakantieactiviteiten te subsidiëren.