Deuren verder open bij De Witte Brug

Castricum – Gelukkig gaat het de goede kant op met de COVID-regels; ze worden steeds soepeler gehanteerd. Dat is ook van toepassing op zwembad De Witte Brug, waar zowel het personeel als ook directeur Herman Rijsdijk wel van de hoge duikplank af wil duiken van vreugde. Dat is echter niet mogelijk, want er is geen duikplank in De Witte Brug. Misschien wel in het toekomstige zwembad, maar zover is het nog niet.

Door Aart Tóth

Wat zijn dan de versoepelingen? Welnu, ingaande maandag 23 augustus zijn de openingstijden weer als vanouds en dus is het zwembad dan weer zeven dagen in de week geopend. De enige beperking is het horecadeel dat, wachtend op nadere versoepelingen, overdag nog gesloten blijft. Tijdens de avonduren is het horecadeel wel in gebruik voor dat heerlijke bakje koffie of flesje frisdrank. Dat houdt mede in dat ouders nog niet in het zwembad kunnen meegenieten van de zwemkunsten van hun kinderen. Naar verwachting komen hier volgende maand versoepelingen in.

Voorlopig gaat dus het leszwemmen, banenzwemmen, bewegen voor ouderen en vrij zwemmen weer op de bekende tijden plaatsvinden. Niet meer op de hoogte van de tijden? Kijk dan op www.dewittebrug.com en kom erachter. Daarbij blijft de 1½ meter afstand-regel nog wel van toepassing, totdat er van overheidswege versoepelingen worden afgekondigd. Dus een kwestie van eigen verantwoordelijkheid, hetgeen bezoekers van De Witte Brug wel is toevertrouwd. Verenigingen die De Witte Brug voor trainingen gebruiken zijn ook weer welkom. Toch nog vragen overgebleven, bel dan 0251 653144 of mail naar info@dewittebrug.com voor meer informatie. Tot ziens bij het kopje onder! (Foto: Aart Tóth)