Derde editie Muziektuinen Festival Castricum

Castricum – Het Muziektuinen Festival Castricum beleeft op 10 september de derde editie. Een intieme ontmoeting tussen bands en publiek in de open lucht en op binnenlocaties. De organisatie wil mensen verbinden door livemuziek van enthousiaste en getalenteerde muzikanten.

Van 11.00 tot 17.00 uur stellen muziekminnende bewoners van Castricum gastvrij en gratis hun tuin ter beschikking om bezoekers en bands samen te brengen. Er is jazz, een koperkwintet, rock en een Ierse folkgroep; voor elk wat wils, dus. Uit de tijdsblokken van 40 minuten kun je een keuze maken en zo je eigen programma samenstellen. Alle tuinen liggen op fietsafstand. Het Pompoenfeest in De Tuin van Kapitein Rommel wordt georganiseerd vanuit een samenwerking met het Muziektuinen Festival. Daar is na het dagprogramma in de avond het duo Folkust te horen.

Het festival wordt georganiseerd door vrijwilligers en gesteund door de gemeente Castricum. Het festival is gratis, maar als je ter plekke je waardering wilt uiten met een contante bijdrage voor de band, stelt men dat zeer op prijs. Intussen zoekt men naar sponsors en donateurs, zodat het evenement ook in de toekomst gratis kan blijven. Heb je belangstelling om met jouw bedrijf via MTF in de spotlights te staan of draag je MTF gewoon een heel warm hart toe? Neem dan contact op door een e-mail naar info@muziektuinen.nl te sturen.

Het programma wordt eind juli bekend gemaakt en is dan op https://muziektuinen.nl te vinden. Voor het festival hoef je niet te reserveren. Het betreden van de locaties van de optredens is geheel op eigen risico. (Foto: aangeleverd)