Denk mee over de nieuwe burgemeester van Castricum

Castricum – Vanwege het vertrek van Toon Mans moet Castricum op zoek naar een nieuwe burgemeester. De gemeenteraad werkt daarom aan het opstellen van een profielschets. In de profielschets is beschreven wat voor burgemeester Castricum nodig heeft. Het is te vergelijken met een vacaturetekst.

De gemeenteraad vindt het belangrijk om daarbij op te halen wat inwoners, verenigingen, maatschappelijke organisaties en ondernemers belangrijke eigenschappen en kwaliteiten vinden voor een nieuwe burgemeester. Meedenken kan door via www.mijnburgemeestercastricum.nl een korte vragenlijst in te vullen. Dat kan tot en met 20 april. De vragenlijst invullen kan desgewenst ook op papier, de vragen zijn afgedrukt op de achterkant van de Castricummer van 5 april.

De raad liever direct iets meegeven? Ook dat is mogelijk. De raadsleden zitten voor u klaar tijdens een inloopavond in het gemeentehuis op woensdag 12 april van 19.30 uur tot 20.30 uur. De input gebruikt men voor het opstellen van de profielschets. De gemeenteraad stelt de profielschets vast in een bijzondere raadsvergadering op donderdag 1 juni. Wilt u weten over hoe het proces eruit ziet om te komen tot een burgemeester? Kijk dan op www.castricum.nl/nieuweburgemeester voor meer informatie. (Foto: Bos Media Services)