Definitieve datum Bloemendagen Limmen bekend

Limmen – Houd in je agenda een gaatje vrij en prik een datum tussen zaterdag 29 april en woensdag 3 mei om de Bloemendagen te bezoeken. Een leuk verrassend uitje voor het gehele gezin.

Afgelopen weekend is de definitieve datum vastgesteld en de inschrijvingen komen nog steeds binnen. Er zijn dit jaar zelfs een paar nieuwe prikploegen die zich aangemeld hebben. Zelfs de bewoners van het bejaardentehuis zullen hun steentje bijdragen!

Uitje voor elke leeftijdscategorie

Of je nou je ouders meeneemt, je kinderen of je vrienden, iedereen zal genieten tijdens deze tocht door Limmen. Snuif de bloemengeur, geniet van de schitterende kunstwerken en kom op zondag genieten van de ‘Oldtimer’ Fair in het park aan de Vuurbaak. Wil je ook zien hoe dit allemaal tot stand komt? Schuif gezellig een avondje of middag aan bij een prikploeg in de week vóór de Bloemendagen. Zo leer je de mozaïeken nog meer waarderen, hoor je de laatste roddels uit het dorp, krijg je nieuwe vrienden en wie weet help je wel meerdere dagen mee en doe je zelfs het jaar daarna mee met de Bloemendagen!

Zie je dit wel zitten en wil je wel een paar uurtjes mee prikken, geef je dan op via info@bloemendagenlimmen.nl, dan koppelt de organisatie je aan een prikploeg. Alle laatste nieuwtjes zijn terug te vinden op www.bloemendagenlimmen.nl en op Facebook. (Foto’s: aangeleverd)