Deelnemen aan de tweede editie van het Smaakmakers Festival

Castricum – Na het succes de eerste editie in 2022 vindt op 2 en 3 september opnieuw het Smaakmakers Festival plaats. Dit evenement biedt een breed aanbod van culturele optredens en culinaire lekkernijen, gericht op lokaal publiek, lokale cultuurmakers en horecaondernemers. Het festival is ook dit jaar mede mogelijk gemaakt door de gemeente Castricum.

Het vindt plaats op en rond de Dorpsstraat, in een aaneengesloten gebied inclusief drie pleinen: Bakkerspleintje, Dorpsplein en Kerkplein. Elk plein heeft zijn eigen signatuur met diverse optredens van akoestische of licht versterkte acts. De organisatie doet een beroep op Castricumse solisten, formaties, bands, orkesten, koren en enkele professionele acts om ook mee te doen.

De horecaondernemers uit de gemeente Castricum bieden in of voor hun eigen zaak passende gerechtjes en drankjes aan, die al wandelend kunnen worden afgenomen. Het festivalterrein biedt daarnaast ruimte voor foodtrucks en kramen. Zet het alvast in je agenda; zaterdag 2 en zondag 3 september: Castricums Smaakmakers Festival. Kijk op www.voorliefhebbers.nl/castricums-smaakmakers-festival voor een impressie van het evenement vorig jaar.

Wil je deelnemen als culturele smaakmaker aan het festival? Neem dan contact op met Arina en Ad de Haan (ad@livelegends.com). Wil je deelnemen als culinaire smaakmaker aan het festival? Neem dan contact op met Ilse Hofstee (ilse@oxygen-events.nl). Wil je partner worden van de organisatie? Neem dan contact op met Henk Ruijter (ruijter23@ziggo.nl). (Afbeelding: aangeleverd)