De workshopfabriek: keramiek, schilderen of macramé

Castricum – Wil jij jouw huisdier maken van klei? Dan kan dat nu! Gastdocente/keramiste Paulien Hakkert laat tijdens de eerste workshop zien hoe jij een kat of hond kunt vormgegeven. In de tweede workshop versier je het dier met glazuur. Dit kan een vrij ontwerp zijn of je leert met Zentangle een patroon te maken. Na iedere workshop wordt de kat of hond gebakken in een keramiekoven. Datum: zondag 11 september (09.30 – 13.00 uur) en 2 oktober.

Wil jij leren hoe jij met olieverf jouw huisdier op doek zet dan kun je meedoen met deze tweedelige schilderworkshop. Je hoeft niet goed te kunnen tekenen want Mieke zet de schets van het portret alvast voor jou op het doek van 60×60 cm. Zij begeleidt jou bij elke stap en ervaring is niet nodig. Datum: zondag 25 september en 9 oktober.

Macramé

Of wil je liever de macramétechniek leren om jouw huis/veranda gezelliger te maken? Dan kun je meedoen met een tweedelige workshop macramé op zondag 4 en zaterdag 10 september. Je kunt kiezen uit drie verschillende kunstwerken, een grote lamp (1 m.) of je maakt een groot wandkleed met lichtjes of een wandhanger met hippe bladeren/veren. Jij kiest jouw kleuren en gastdocente Angenita Hoebe helpt jou met het sfeervol afstylen.

De workshops worden gegeven in het Buurt- & Biljartcentrum Castricum aan de Van Speykkade 61. Voor meer info/voorbeelden en aanmelden of meerdere activiteiten ga naar www.miekerozing.nl, mail naar info@miekerozing.nl of bel: 06 10566887. (Foto’s: aangeleverd)