De vertrouwde keuken weer als nieuw

Regio – Meer luxe in de keuken of een andere uitstraling is geen reden voor de aanschaf van een nieuwe keuken. De keuken is vaak de spil van het huis. Fijn als de keuken naar je wens en smaak is en van alle gemakken voorzien. Met een keukenrenovatie wordt de keuken weer helemaal up-to-date.

Er zijn veel mogelijkheden op het gebied van keukenrenovatie. Nieuwe fronten, werkbladen, aanpassingen van kasten en plaatsen van nieuwe apparatuur, het kan allemaal. En op een voordelige en ook duurzame manier, niet onbelangrijk. Het voordeel van een keukenrenovatie ten opzichte van een nieuwe keuken is dat er bijna geen hak- en breekwerk aan te pas komt.

Keukenrenovatie is een feest

Meestal is een renovatie van een bestaande keuken veel voordeliger dan een nieuwe keuken plaatsen. En in bijna alle gevallen is de renovatie binnen een dag klaar. Henk Hoekstra van De Keukenvernieuwers zegt: ,,De renovatie uitvoeren is een feest. Ik word er zelf ook blij en tevreden van als een klant geniet van het eindresultaat. ‘Was dat onze oude keuken’? Het herstellen van de keuken gebeurt met kwalitatief uitstekende (merk) apparatuur en materialen.‘’

Aan huis

Hoekstra komt zelf langs voor een persoonlijk en op maat gemaakt advies voor zaken als reparatie, apparatuur, fronten, aanrechtbladen, spoelbakken, mengkranen en onderdelen. Een afspraak maken kan telefonisch (0255 527666) of via de website www.dekeukenvernieuwers.nl. Kijk vooral op de site voor verdere info en mogelijkheden. (Foto: aangeleverd)