De tuin is weer een plaatje…

Castricum – In het kader van de Nationale Tuinweek organiseerde de vereniging Groei&Bloei vorige week het Open Tuinenweekend in ons dorp. In totaal waren elf tuinen te bezichtigen. Secretaris Anke van Kruijssen (links op de foto) van de afdeling Midden-Kennemerland van Groei&Bloei was zaterdag aanwezig in de tuin van Angela Stork (rechts op de foto) aan de Dotterbloem 19 om de vereniging te promoten. Over haar tuin zei Angela: ,,Ik doe inmiddels vijf jaar mee aan dit evenement. In 2017 werd mijn oprit van de garage door een wijksafari van Groei&Bloei uitgekozen als goed voorbeeld van hoe je met stenen toch iets aantrekkelijks kunt maken. Toen heeft men mij meteen gevraagd of ik met het Open Tuinenweekend wilde meedoen. Nog steeds ben ik trots op mijn groenblijvende achtertuin met een keurige border, twee vijvers en waar altijd iets in bloei staat.’’ (Tekst en foto: Hans Boot)