De Ronde van JCI: De wieler (tour) tocht voor Noord-Holland

JCI de Waag en JCI IJmond bundelen hun krachten en organiseren zondag 26 mei: De Ronde van JCI! Dé dag voor recreatieve fietsers en wielrenfanaten. De mogelijkheid om, net als bij de Alpe d’Huzes die een week later plaatsvindt, te fietsen voor het goede doel. Bijzonder dit jaar, is de keuze uit twee opstartpunten. Namelijk de Vuurlinie in Beverwijk en de Golfbaan Sluispolder in Alkmaar. Een mooie manier om voor alle fietsers in Noord Holland deelname mogelijk te maken.

Deelnemers hebben de keuze uit een route van 40, 80 of 120 kilometer uitgestippeld over verharde fietspaden door het prachtige Noord Hollandse landschap. Zo doen de fietsers onder andere Heemskerk, Beverwijk, Limmen, Heiloo en Alkmaar aan. Starten kan rond 08.30 voor de 120 km, rond 09.30 uur voor de 80 en 10.30 uur voor de 40 kilometer.

Deelnemers fietsen niet alleen voor hun plezier, maar steunen met hun deelname ook een regionaal goed doel. Dit jaar zal de opbrengst gaan naar Fonds Hartewensen (zij zetten zich in om wensen van de cliënten van de Hartekamp Groep te vervullen) en naar een initiatief voor het realiseren van een zogenaamde Beweegtuin (geschikt voor alle leeftijden en minder-validen) in de Alkmaarse wijk Huiswaard.

Meer informatie verkrijgen en inschrijven kan via www.rondevanjci.nl (Foto: aangeleverd)