De Opkikkers van kringloopwinkel Keer op Keer in de maanden juni en juli

Limmen – Kringloopwinkel Keer op Keer geeft elke week een Opkikker van 250 euro aan een vereniging of stichting. De opkikkers van de maanden juni en juli zijn gegeven aan Timmerdorp Heiloo, Jeugdmusicalvereniging De Hanswijckers, Diocesaan Heiligdom Onze Lieve Vrouw ter Nood, Dialoog-taalhulp voor anderstaligen in Alkmaar, Pomologische Vereniging N-H in Egmond-Binnen, Lieke van ’t Veer in Uitgeest voor haar vrijwilligerswerk in Gambia, Historische Vereniging Heiloo en Zorgcirkel Amberhof in Heiloo.

De Amberhof in Heiloo is een locatie van De Zorgcirkel waar 24 mensen met dementie wonen. Er worden activiteiten georganiseerd naar de behoeftes van de bewoners, zoals: muziek maken, samen zingen, handwerken en de huiskamers worden gezellig gemaakt door middel van o.a. zelf gemaakte bloemstukken. Men werkt er graag met thema’s; onlangs was er een tropical weekend. Om aan de materialen te komen gaat het team bijvoorbeeld naar de kringloopwinkel en haalt daar de benodigdheden. Deze activiteiten worden zeer gewaardeerd door bewoners en families en ook de collega’s genieten van de gezelligheid. Met de opkikker kan men weer mooie materialen aanschaffen voor de bewoners.

Wilt u ook in aanmerking komen voor een donatie? U kunt het formulier downloaden via www.stichtingxopx.wordpress.com of ophalen in kringloopwinkel Keer op Keer aan de Rijksweg 127 in Limmen. Openingstijden: dinsdag, donderdag en zaterdag van 10.00 tot 15.00 uur. Meer weten? Bel 072 5325962.

Op de foto:
In de kringloopwinkel vinden de medewerkers van de Amberhof de materialen die ze nodig hebben voor het organiseren van de thema’s. (Foto: aangeleverd)