De Heren 5 bij Jazz Session Club ‘Vredeburg’

Na het fantastische optreden van de Think Big Band vorige maand, heeft Jazz Session Club ‘Vredeburg’ nu iets heel anders op het programma staan: een combo, Heren5 genaamd. Zij starten om 17.00 uur een gastoptreden van een uur.

Heren 5 is 4 jaar geleden opgericht door Richard Toussaint met het idee lekkere en dansbare jazz ten gehore te brengen. De meeste leden (3) van Heren5 kennen elkaar vanuit de Djamopleiding lichte muziek in Amsterdam.
Het repertoire bestaat uit de bekende jazz standards, afgewisseld met vette bluesjes of opzwepende bossa’s en funky nummers.
Heren5 staat garant voor een gezellige middag voor de luisteraar, maar ook voor degenen die zich op de dansvloer willen begeven.

Of het nu voor studenten is die een Wintergala houden of op de Zomerspelen van de Wester Gasfabriek, of ter ondersteuning van een Lionsfondsenwerving, rondje piano Schagen voor een buurtvereniging, verjaardagspartij… Heren5 weet de goede toon en sfeer te brengen die aansluit op het doel van de bijeenkomst.

Jazz Session Club ‘Vredeburg’ zondag 21 oktober aan de Dusseldorperweg 64 in Limmen, aanvang 16.00 uur. De toegang is vrij, maar bezoekers kunnen de club steunen door lid te worden voor 7 euro per persoon voor het gehele jaar. Voor meer inlichtingen: Fred Timmer, tel. 072-5053414, e-mail: timmerlimmen@kpnmail.nl (Foto: aangeleverd)