De Groene Ezel steunt Jac. P. Thijsse College met € 1.800,-.

Leerlingen van het Jac. P. Thijsse gaan nu al enkele jaren in het kader van leerprojecten naar Gambia om daar te helpen met het opbouwen van een school. De leerlingen geven daar ook les. Om dit te kunnen verwezenlijken, zamelen zij geld in, dat contant wordt meegenomen; op deze manier zijn zij er zeker van dat al het geld aan hun project wordt besteed.

Kringloopwinkel De Groene Ezel uit Heemskerk steunt dit project van harte. Het past helemaal in de doelstellingen van de kringloopwinkel: aandacht voor duurzaamheid en het bevorderen van zelfredzaamheid voor mensen in de derde wereld.

Op 13 oktober jl. vierde Kringloopwinkel De Groene Ezel het 25-jarig jubileum. Met de school is afgesproken dat de dagopbrengst van deze jubileumdag geschonken wordt voor het project als leerlingen deze dag in de winkel zouden helpen. Inmiddels heeft de voorzitter van het bestuur, Jan van Ess, een cheque met de dagopbrengst van € 1.800,- overhandigd aan Thorben Mul van het Jac. P. Thijsse College.

Kringloopwinkel Heemskerk De Groene Ezel is te vinden op de Lijnbaan 12-14  in Heemskerk. De openingstijden van de winkel zijn: dinsdag tot en met vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 14.00 uur. Met aankopen in deze kringloopwinkel steunt u goede doelen over de hele wereld. Zie voor meer informatie: www.degroeneezel.nl (Foto: aangeleverd)