De Concertbus gaat weer rijden!

Castricum – Houdt u van klassieke muziek? Vindt u het fijn om van concerten te genieten in het Concertgebouw in Amsterdam? Ziet u er tegenop om alleen te gaan of om zelf naar Amsterdam te reizen? Als het antwoord drie keer bevestigend is, heeft Uitbureau Castricum (UBC) voor u de oplossing: de Concertbus. Deze bus rijdt speciaal voor deelnemers aan de – door het UBC geselecteerde –concertseries.

Deze bus brengt u comfortabel naar het Concertgebouw, zet u daar voor de deur af en haalt u daar, na afloop van het concert, ook weer op en brengt u terug. U stapt op in Castricum – er zijn 7 opstapplaatsen – of op het stationsplein van Uitgeest. Er is dus altijd wel een opstapplaats bij u in de buurt. De bus rijdt voor jong en oud. Binnenkort is er wederom keuze uit twee series van het Concertgebouw voor het seizoen 2023-2024. U beslist zelf welke serie u wilt bijwonen en op welke rang u wilt zitten. De kaarten voor deze concertseries krijgt u rechtstreeks van het Concertgebouw toegestuurd. UBC verzorgt het busvervoer voor u.

De kosten van dit busvervoer zijn ongeveer 16 euro per concert en worden per seizoen berekend, afhankelijk van het aantal deelnemers. Daarnaast brengt het UBC per seizoen 5 euro administratiekosten in rekening. Wilt u in aanmerking komen om de informatie over de gekozen series te ontvangen of heeft u nog vragen, dan kunt u contact opnemen met: Angelie Graumans (0251 826466 / amg.graumans@ziggo.nl) of Margreet de Haas (0251 311672 / margreetdehaas@hotmail.com). Een mail sturen naar Uitbureau Castricum (ubcastricum@ziggo.nl) is ook mogelijk. Kijk op www.uitbureaucastricum.nl voor meer informatie. (Foto: Pixabay)