Datum Bloemendagen Limmen vervroegd

Vrijdag heeft het bestuur van Stichting Bloemendagen Limmen moeten besluiten om de Bloemendagen een week naar voren te schuiven. De Bloemendagen zijn nu van zaterdag 27 april tot en met woensdag 1 mei.

De bloemen hebben gewonnen. Iedereen weet en ziet dat de natuur enkele weken voor loopt, zo ook de hyacinten. Deze zijn al zover boven de grond dat ze binnenkort van het land moeten worden gehaald. Ze worden daarna in de koelcellen bewaard, maar daar blijven ze ook niet weken goed. Vandaar dat er besloten is om de datum van de Bloemendagen te verschuiven.

De opening valt nu samen met Koningsdag waardoor het gehele weekend een groot feest wordt in Limmen. De prijsuitreiking van de Bloemendagen vindt plaats op zaterdagavond in Heeren van Limmen vanaf 20.00 uur.

Op zondag wordt er een groots evenement georganiseerd in het park aan de Vuurbaak/Enterij. Hierbij probeert men onder andere zoveel mogelijk Porsches tentoon te stellen, is er live muziek, zijn er diverse stands en is er voldoende eten en drinken verkrijgbaar.

(Foto: aangeleverd)