Dans vanuit je hart – Winterreeks

Castricum – Op zaterdag 14 januari kun je meedoen met de gratis proeflessen ‘Dans vanuit je hart’, die gegeven worden door Margreet Rodenburg Lifecoaching en Dans. Deze danslessen zijn voor kinderen en ouders.

Vanaf 21 januari start Margreet weer met een nieuwe reeks van zes danslessen op de zaterdagochtend. Zij geeft onder meer danslessen bij Forte Kinderopvang en bij de Jan van Rijckenborghschool in Heiloo. Sinds juli 2022 geeft ze haar eigen danslessen ook in Castricum. Vele ouders en kinderen hebben haar al weten te vinden en hebben met veel plezier mee gedanst.

Met haar schat aan ervaring als groepsleerkracht weet Margreet hoe het is om een groep te begeleiden. Haar grootste passie is dansen. Haar rust en enthousiasme zijn voelbaar in de lessen en workshops die ze geeft. De inspirerende muziek zet je, als vanzelf, in beweging!

De proeflessen en de winterreeks zijn op zaterdagochtend in sporthal De Bloemen in Castricum. Van 09.00 tot 09.45 uur voor kinderen van 2 tot 4 jaar, samen met een ouder/volwassene. Van 10.00 tot 11.00 uur voor kinderen van 4 tot 8 jaar. Aanmelden bij Margreet: rozequarts@hotmail.com. Meer informatie is op www.margreetrodenburg.nl/dans te vinden. (Foto: Marcel Fraij)