Cursus ‘Omgaan met pubers’ in Geesterhage

Castricum – Op 10 oktober start de gratis oudercursus ‘Omgaan met pubers’. Dit is een cursus over opvoeden tijdens de puberteit. Deze cursus is bedoeld voor ouders en/of opvoeders van pubers in de leeftijd van 12 tot en met 16 jaar.

De cursus besteedt aandacht aan de veranderingen in de puberteit, de leuke en lastige kanten van omgaan met pubers en hoe je als ouder goed contact kunt onderhouden en ruzie kunt voorkomen. Ouders die de cursus eerder volgden, vertellen dat het contact met hun kind verbeterd is. Ook hebben zij veel gehad aan het uitwisselen van ervaringen met andere ouders.

Data, tijd, locatie en kosten

De cursus vindt plaats op de maandagen 10, 24, 31 oktober, 7 en 14 november 2022, steeds van 19.30 tot 21.30 uur. Locatie: cultureel centrum Geesterhage aan de Geesterduinweg 3. De gemeente Castricum biedt deze cursus gratis aan.

Andere bijeenkomsten

Naast deze cursus organiseert GGD Hollands Noorden nog veel meer bijeenkomsten en cursussen aan. Ouders/opvoeders kunnen op de website van het cursusbureau (www.ggdhn.nl/cursussen) een up-to-date overzicht vinden van het aanbod in de regio.

Aanmelden

Via het inschrijfformulier op www.ggdhn.nl/cursussen kunnen belangstellenden zich aanmelden voor deelname aan de cursus. Bij vragen kan contact opgenomen worden met het cursusbureau per e-mail (cursusbureau@ggdhn.nl) of telefonisch (088 0100557, bereikbaar maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 16.30 uur). (Foto: Pixabay)